Baby Tracker IL

מחיקת החשבון שלכם

צר לנו לראות אתכם עוזבים. אם החלטתם למחוק את חשבון Baby Tracker IL שלכם, אפשר לעשות זאת ישירות מתוך האפליקציה.

חשבון האימות שלכם נמחק מיד, ורשומות האפליקציה מוסרות כחלק מזרימת המחיקה.

איך מוחקים את החשבון

  1. פתחו את אפליקציית Baby Tracker IL במכשיר שלכם.
  2. עברו אל הגדרות.
  3. גללו למטה ולחצו על "מחיקת חשבון".
  4. אשרו את הבחירה כאשר תתבקשו.

חשוב

לאחר מחיקת החשבון, חשבון ההתחברות שלכם יוסר מיד. רשומות מסד נתונים של פרופילי ילדים שבבעלותכם הבלעדית יימחקו במהלך תהליך המחיקה. פרופילים משותפים יישארו זמינים למטפלים האחרים שלהם, וחלק מהמדיה שהועלתה, הגיבויים או לוגים של ספקים עשויים להישמר עד לניקוי מאוחר יותר. לא ניתן לבטל פעולה זו.